Gyermek horgászengedély regisztrációja

Tisztelt Horgásztársak,
 
Az idei évtől változtak az előírások és csak előzetes regisztrációt követően adhatjuk ki a gyermek horgászjegyeket. Az alábbiakban leírjuk ennek pontos menetét.

Gyermek regisztrációja gyermek horgászengedély kiadáshoz:

A www.horgaszjegy.hu oldalra belép a szülő a saját horgászkártya igénylésekor megadott email címmel és jelszóval. Ezt követően bal oldalon alul talál egy olyan felületet, hogy gyerek/gondviselt hozzáadása. Ezután értelemszerűen ki kell tölteni a gyermek adatait. Amikor a végére érünk ennek a résznek, az utolsó lépésként felteszi a rendszer a kérdést, hogy horgászkátya igénylés vagy kártya igénylése nélkül visszalépés a fő profilba. A gyerek horgászigazolvány kiállításához nincsen szükség horgászkártyára (14 éves korig). Minden gyermek kap egy horgászazonosítót, ezt a regisztráló szülő a rendszerben azonnal látja, ezt az azonosítót és a gyermek nevét kérjük mindenki küldje el az alábbi email címre: kailbachger@gmail.com.

Horgászkártyával nem rendelkező szülő a következőképpen tudja gyermekét regisztrálni: Egy horgászkártyával rendelkező ismerősük mint GONDVISELT gyermek adja hozzá a rendszerhez a gyermeket, az azonosítót ebben az esetben is kérjük elküldeni a fent jelölt email címre.

Regisztráció/ azonosító hiányában nem enged a rendszer engedélyt kiadni a gyerekeknek.

Kérdés esetén kérem hívjanak!

Üdvözlettel:

Kailbach Gergely +36709789590