Horgászengedély leadási határidő

Kedves Horgásztársak! 

A horgászengedélyekkel kapcsolatos információkat az alábbiakban olvashatjátok:

 1. Engedély leadás: az engedélyek leadása a korábbi évektől eltérően február 10-ig esedékes, az engedélyek érvényessége 2021. január 31. (összhangban az állami jegyekkel!) Ez időpontig az állami jegyet is le kell adni. Az engedélyeket vagy az Egyesület székhelyén (Tarján, Vadász u. 26.) a postaládában vagy a Kőháznál kihelyezett dobozban lehet leadni.

2. Közgyűlés: sajnos a vírushelyzet miatt nem tudok pontos dátumot meghatározni. A jelenlegi szabályozás szerint nem ülhetünk össze (legkedvezőbb esetben március-áprlisban). Amint változik a vírushelyzet, tájékoztatni fogunk minden tagot.

3. Új engedélyek kiadása: az engedélyeket csak január végén kezdjük el kiadni. Az engedély árát utalni kell, személyesen csak átadni fogjuk, ezek az időpontok később lesznek fenn a weboldalon. A korábbi évekhez hasonlóan, aki nem adta le az állami engedélyt, annak nem tudunk majd engedélyt kiadni.

4. Fogások 2021 elején: a fogásokat a januári hónapban az engedélybe be kell írni, viszont meg kell jelölni az évet (2021) is.

Horgászüdvözlettel:

Elnökség