Jelentkezés téli őrségre

Az idei téli szezonban is november 15. és március 15. között minden 18. életévét betöltött horgászunknak, egyesületi tagunknak 24 órás ügyeletet/őrséget kell teljesítenie az Egyesület Kőházában. A téli őrség célja az egyesületünk (hal)vagyonának, környezetének valamint a tóparti ingóságok és ingatlanok védelme. Őrséget egyszerre ketten biztosítanak, a váltásra naponta 15:00 órakor kerül sor a Kőháznál.

Az Egyesület elnöksége a 2016-2017-es téli szezonban Hernádi László egyesületi tagot bízta meg a tó téli őrzésének szervezésével és lebonyolításával.

2016. október 31-ig minden horgászunk kiválaszthatja a még szabad időpontok közül a számára megfelelőt, továbbá megadhatja azt a horgásztársat akivel közösen teljesítenek szolgálatot. Időpont egyeztetés céljából hívható: Hernádi László a 06-30-957-9341-es telefonszámon. Aki 2016. október 31-ig nem jelentkezik, annak az őrség időpontját az Egyesület jelöli ki. A beosztásról postai levélben kapnak értesítést a horgászok, de ezzel párhuzamosan a beosztás megtekinthető majd a honlapunkon is.

Azon horgászoknak, akik nem tudják vagy nem akarják letölteni a 24 órás őrséget, lehetőségük van az őrség pénzbeli megváltására.

 

Tisztelettel:

ELNÖKSÉG