2016-os útépítési tervek

Az Egyesület Elnöksége 2016-ban is tervezi a tavaly megkezdett útépítés folytatását. A 2016-os terveinkben a jelenlegi aszfaltos utat (ami az Izeli-tanya után végződik) és a meglevő „nyúlfarknyi” 280m-es aszfaltos szakaszt kívánjuk összekötni. Ez egy újabb 850 méter hosszú útszakasz, ami várhatóan 8,5 millió forintba fog kerülni. A jelenleg megépült 1,13 km folymatos aszfaltos utunk megduplázódik, így összesen 2,26 km folyamatos aszfaltos úttá egészül ki.

Ehhez az szükséges, hogy minden tag az anyagi lehetőségei szerint, de legalább fejenként 15.000 forinttal járuljon hozzá a 2016-os  útépítés költségeihez. Ezen felül várjuk még a tó környéki földműves gazdák anyagi hozzájárulását is. Az így befolyt pénzt (kb. 3,7 millió forint) az Egyesület az éves költségvetéséből kiegészíti (4,8 millió forint), ami fedezi az útépítés költségeit. Ebben az esetben az Egyesület teljesíteni tudja a szokásos éves halmennyiség telepítését is.

Amennyiben a közgyűlés szavazatával támogatja a fenti tervek megvalósítását, úgy tavasszal nekilátunk az újab aszfaltos útszakasz megépítésének. Azok a horgászok, akik a közgyűlésig váltják ki a horgászengedélyüket, lehetőségük van az engedély kiváltásakor befizetni az „útalapba”.

Elnökség