Horgászverseny – eredmények

Egyesületünk 2017. április 30-án rendezte meg hagyományos éves horgászversenyét.

A verseny délelőttjén enyhe déli szél fújt és hol napos, hol felhős, hűvös, áprilisi időnk volt. A hajnali órákban még fagypont körül volt a hőmérséklet és délutánra is csak kb. 13C-ra emelkedett a hőmérséklet. A 8-11 óráig tartó horgászversenyünkre 72 felnőtt és 28 gyerekhorgász nevezett be. A versenyt igen gyenge fogás jellemezte, mivel az 72 nevezőből mindössze 16 horgász fogott halat. A fogások leginkább a mély vízen jelentkeztek (1. 2. és 5. szektor), míg a sekély részen nem volt fogás (3. és 4. szektor).

A felnőtt kategória első három helyezettje:

  1. Fahrner András, Tatabánya:   10,96 kg
  2. Binder Gábor, Sárisáp: 9,10 kg
  3. Segesdi Balázs, Tarján: 7,98 kg

A gyerekek versenyére 9.00 és 10.30 között került sor a Kis tó újonnan kialakított füves partszakaszán. Az idei kishalfogó verseny közepes fogási eredmények mellett zajlott, de nagy örömünkre szolgált, hogy szinte majd minden induló horgászunk fogott halat.

Lány kategória helyezései: (a kifogott kishalak száma alapján)

1. Werli Dorina, 39 db hal
2. Gábor Napsugár, 27 db hal
3. Huj Boglárka, 21 db hal

Fiú kategória helyezései: (a kifogott kishalak száma alapján)

1. Gábor Kristóf, 31 db hal
2. Klinger Konrad, 26 db hal
3. Kerekes Márton, 20 db hal.

Valamennyi nevezéshez az egyesület logójával ellátott póló járt ajándékba!

Minden részvevőnek gratulálunk, az elért eredménytől függetlenül!

13:00 órától az ünnepélyes eredményhirdetés következett a versenyzők és hozzátartozók népes kísérete jelenlétében. Az eredményhirdetést Levente Péter (Péter bátyó) tette kedves szavaival hangulatossá mind a gyermekek mind a felnőttek számára. Köszönjük Péter támogatását.

Az idei évben grillezett tarja szerepelt a horgászverseny menüjében. A idei szakácsaink és a büféseink Németh Éva és Timi ill. ifj. Felhős László voltak Héregről. Köszönjük nekik! A délutáni programot a felcsúti zenekar muzsikája és a jó társaság tette teljessé.

Az Egyesület ezúton fejezi ki köszönetét a versenyen részt vevőknek és a  lebonyolításában segítő tagok és támogatók önkéntes munkájáért! Köszönjük nekik!

Horgászüdvözlettel:

ELNÖKSÉG