Horgászverseny május 4-én, szombaton

Értesítjük a tisztelt tagságot, hogy éves horgászversenyünket 2019. május 4-én, szombaton 7:00 – 11:00 óra között rendezzük tavunkon. A felnőttek versenyén lehet indulni a Nagy-tavon a stégekről ill. idén először a Kis-tavon is lehet versenyezni, a kerékpárút felöli partszakasz beállóiról. Nevezni 6:00 órától lehet a Kőháznál. Indulni egy bottal, úszós vagy fenekező készséggel, max. 2 db egyágú horoggal lehet. A versenyen az a külsős horgász (nem egyesületi tag) is indulhat, aki rendelkezik 2019-es állami horgászjeggyel.

A gyerekek horgászversenyét 9:00-10:30 óráig a Kis tavon, az új partszakaszon rendezzük meg. Gyülekező és eligazítás a segítőknek, szülőknek: 8:45-től.

Nevezési díjak:

  • Felnőtt: 2.000 Ft
  • Gyerek: 500 Ft.
  • Külsősök: 2.500 Ft.

Díjazás:

A felnőtt kategória első 3 helyezettje díjazásban részesül. Itt csak egyesületi tagok kerülnek értékelésre.

Külön díjban részesül a legjobb külsős horgász.

A gyerek kategória első 3 leány és első 3 fiú 3 helyezettje díjazásban részesül, de az elért eredménytől függetlenül, minden nevező gyermek egy kis ajándékot kap.

Minden nevezéshez egy adag ebéd jár (grillezett tarja vagy grillezett csirkecomb). A versenyen nem induló családtagok, vendégek is rendelhetnek ebédet, 1.000,- forintos áron.

Eredményhirdetés, díjkiosztó 11:30-tól a Kőháznál. A gyerekek (és a felnőttek) szórakoztatásában és a nyeremények átadásában Levente Péter művész úr lesz segítségünkre. Ebéd 12:00 órától, élőzenével és büfével. 

Eredményes felkészülést, jó versenyzést kíván:

ELNÖKSÉG